ukenru
zelenskiy-priznachiv-posliv-u-dvokh-derzhavakh

Зеленський призначив послів у двох державах

 • 12816 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський призначив Надзвичайних і Повноважних Послів України в Мексиканських Сполучених Штатах та в Республіці Кіпр. Відповідні укази від 12 серпня оприлюднено на сайті Глави держави, передає УНН.

"Призначити Німчинського Руслана Михайловича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Кіпр", - йдеться в указі №317/2020.

Крім того, указом №316/2020 Зеленський призначив Оксану Драмарецьку Надзвичайним і Повноважним Послом України в Мексиканських Сполучених Штатах.

Також указом №315/2020 президент звільнив Руслана Спіріна з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Мексиканських Сполучених Штатах, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Коста-Рика, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Гватемала, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Панама та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Белізі.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Хорватія Василя Кирилича послом України у Боснії і Герцеговині за сумісництвом.

Українські Національні Новини

Політика