zelenska-i-shmigal-vidvidali-ukrayinskikh-viyskovikh-yaki-prokhodyat-navchannya-u-velikiy-britaniyi

Зеленська і Шмигаль відвідали українських військових, які проходять навчання у Великій Британії

 • 1306233 переглядiв

Деталі

Перша група українських військових прибула на полігон у Солсбері, один із найбільших у Великій Британії. Вже на полігоні першу леді та Прем’єр-міністра України зустрів міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Там вони ознайомилися з ходом підготовки українських військових. Зокрема зазначається, що у Великій Британії українські військовослужбовці проходять, навчання з тактичної медицини та інженерної підтримки, тактики, а також вогневої підготовки.

"Нашим захисникам потрібен весь можливий світовий досвід, бо кожне додаткове знання, кожна навичка – це їхнє збережене життя та здоров’я. А отже, наша перемога", – зазначила Зеленська.

Також на зустрічі Шмигаль і Воллес "скоординували кроки, необхідні для контрнаступу України та подальшого зміцнення обороноздатності нашої держави".

"Систематично рухаємося в цьому напрямі. Українська армія опановує стандарти НАТО на практиці: на полі тренувань від досвідчених наставників та на полі бою під час боротьби з ворогом", – наголосив Шмигаль.

Нагадаємо

Вчора, 4 травня, Олена Зеленська прибула на коронацію Чарльза III до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні зниклими безвісти вважаються понад сім тисяч людей

     • 1005774 переглядiв

    Понад 100 людей загинули внаслідок повені в Конго

     • 1071242 переглядiв

    Сумщина: окупанти обстріляли 8 громад, зафіксовано 33 вибухи

     • 1021331 переглядiв

    Іран вислав чотирьох азербайджанських дипломатів

     • 1165009 переглядiв