zbiv-ditinu-na-perekhodi-v-kiyevi-vodiya-zaareshtovano

Збив дитину на переході в Києві: водія заарештовано

 • 1689462 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Суд обрав запобіжний захід водієві, який збив дитину поряд з регульованим переходом у Києві, повідомляє УНН.

Деталі

Шевченківський районний суд столиці за клопотанням Київської прокуратури відправив під варту водія, якого обвинувачують у тому, що він перевищив швидкість та збив малолітнього велосипедиста.

Як повідомили УНН у прокуратурі столиці, водія відправили під варту до 9 серпня поточного року без права внесення застави.

Нагадаємо

У Києві водій легковика збив дитину на велосипеді.

ДТП трапилася 11 червня 2023 року приблизно о 13:00 на вулиці Визволителів у місті Києві. Слідство встановило, що одій автомобіля Део Нексія рухався із значним перевищенням швидкості у крайній правій смузі проїзної частини, яка призначена для руху громадського транспорту.

При наближенні до регульованого пішохідного переходу водій проігнорував червоний сигнал світлофору, забороняючий рух в його напрямку. В результаті автомобіль підозрюваного скоїв наїзд на малолітнього хлопця, який переїжджав проїзну частину дороги на велосипеді в безпосередній близькості від регульованого пішохідного переходу. Внаслідок наїзду хлопчик отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований. Дитина перебуває в комі. Водія затримали на місці події.

Йому було повідомлено про підозру водієві за фактом вчинення ДТП, у якій постраждала дитина (ч. 2 ст. 286 КК України).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Збив дитину на переході в Києві: водія заарештовано

     • 1689462 переглядiв

    Суд арештував екснардепа-регіонала Дашутіна

     • 1493041 переглядiв

    Оголосили заявку збірної України на матч із Німеччиною

     • 1400846 переглядiв

    «МХП-Громаді» став переможцем конкурсу «Благодійна Україна-2022»

     • 1617023 переглядiв