zayavi-prorosiyskikh-resursiv-schodo-povnoyi-zupinki-roboti-zaes-ne-vidpovidayut-diysnosti-energoatom

Заяви проросійських ресурсів щодо повної зупинки роботи ЗАЕС не відповідають дійсності – Енергоатом

 • 1005324 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Змін у ситуації навколо тимчасово окупованої Запорізької АЕС немає. Заяви проросійських пропагандистських інформаційних ресурсів щодо повної зупинки роботи електростанції не відповідають дійсності. Про це повідомляє УНН з посиланням на Енергоатом.

Цитата

«Станом на 6 травня 2023 року змін в роботі захопленої рашистами Запорізької атомної електростанції немає. Станція не виробляє електричну енергію, натомість споживає її з української енергосистеми для забезпечення власних потреб», - йдеться в повідомленні.

Додамо

Повідомляється, що п’ять енергоблоків ЗАЕС наразі перебувають у стані холодного зупину, 5-й енергоблок – у стані гарячого зупину.

«Заяви проросійських пропагандистських інформаційних ресурсів щодо повної зупинки роботи Запорізької атомної електростанції не відповідають дійсності. Довіряйте перевіреним офіційним джерелам інформації», - заявили в Енергоатомі.

Доповнення

Мер Мелітополя Іван Федоров раніше повідомляв, що російські загарбники заявили про зупинку роботи всіх блоків Запорізької АЕС.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Король Чарльз ІІІ залишив Вестмінстерське абатство

     • 1060869 переглядiв