zakinchitsya-shvidko-i-v-odin-moment-v-ofisi-prezidenta-sprognozuvali-zakinchennya-viyni

"Закінчиться швидко і в один момент": в Офісі президента спрогнозували закінчення війни

 • 1258969 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Українські захисники навряд чи повертатимуть кожен кілометр тимчасово окупованих територій кров'ю, оскільки у міру їх просування до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду. Таку думку на своїй сторінці у Х висловив радник Офісу президента України Михайло Подоляк, повідомляє УНН.

Цитата

Радник ОП зазначив, що внутрішня легітимність російського диктатора володимира путіна "будується" довкола переконання представників російських еліт, що він "ще не програв війну".

"У кремлі розуміють невідворотне: що більше росія втрачатиме окупованих територій, то швидше відбудеться падіння підтримки режиму", - написав він.

За словами Подоляка, вбивство ватажка російської пвк "вагнер" євгена пригожина та підготовка нової мобілізації для насичення фронту - це "виграш часу".

Цитата

"Годинник уже веде зворотний відлік. Легко не буде, але велика наївність вважати, що Україні доведеться повертати території, відвойовуючи кожен кілометр кров‘ю. У міру просування на Півдні та виходу українських сил до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду. Зрештою все закінчиться швидко і в один момент — так само як і почалося", - заявив радник.

Нагадаємо

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що смерть ватажка пвк "вагнер" євгена пригожина під час авіакатастрофи літака у тверській області – це сигнал від путіна російським елітам перед виборами 2024 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Спека у Києві за добу встановила відразу три рекорди

     • 2347786 переглядiв

    У кремлі поки не знають, чи прийде путін на поховання пригожина

     • 644518 переглядiв

    Тропічний шторм "Ідалія" прямує на Флориду через Кубу і Мексику

     • 1604743 переглядiв

    Блогерка Квіткова потрапила в ДТП за участю трьох автівок

     • 758139 переглядiв

    Україна візьме участь у Євробаченні-2024 - заява

     • 2349802 переглядiв