za-ostanniy-tizhden-vorog-18-raziv-obstrilyav-slovyansk

За останній тиждень ворог 18 разів обстріляв Слов’янськ

 • 140996 переглядiв

Деталі

Зокрема, вночі рашисти вдарили в центр міста із зенітно-ракетного комплексу «С-300». Одна ракета влучила в житловий квартал – пошкоджено 8 багатоповерхових будинків. Ще одна поцілила в школу, що розташована в історичній будівлі 1898 року.

Навчальний заклад зазнав суттєвих руйнувань – росіяни відібрали у дітей можливість вчитися. За попередньо інформацією, вбитих і поранених немає.

Слідчо-оперативна група зібрала докази чергового воєнного злочину росії. Відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Цитата

“За останній тиждень ворог 18 разів обстріляв Слов’янськ і прилеглі населені пункти Краматорського району. Зруйновано та пошкоджено 50 будівель, серед них 21 багатоповерхівка, 20 приватних будинків, 2 школи, технікум, інтернат, санаторій, готель, садове товариство, склади з продукцією”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко показав наслідки нічних обстрілів російськими окупантами Слов’янська та Краматорська.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    За останній тиждень ворог 18 разів обстріляв Слов’янськ

     • 140996 переглядiв