yuridichna-mashina-svitu-dovgo-nabiraye-svoyikh-obertiv-zelenskiy

Юридична машина світу довго набирає своїх обертів - Зеленський

 • 337616 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Юридична машина світу довго набирає своїх обертів. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, пише УНН.

Цитата

"У Миколаєві вже завершився розбір завалів на місці ракетного удару, який стався сьогодні вночі. Понад 20 поранених, одна людина загинула… Мої співчуття рідним і близьким. Ракетами пошкоджені десятки звичайних будинків, два навчальні заклади. "Калібри" проти школи й коледжу, проти житлової забудови.

Увечері ще один ракетний удар був завданий по Костянтинівці Донецької області. Пошкоджено теж школу, лікарню, житлові будинки. На жаль, є постраждалі люди.

На жаль, юридична машина світу довго набирає обертів. Але набирає. На жаль, політичний тиск світу на державу-терориста, санкційний тиск ще не досяг повної сили. Але досягає…", - сказав Президент.

Деталі

Зеленський також зазначив, що українські воїни від першого дня битви за захист людей та людяності роблять абсолютно все від них можливе.

"Авдіївка – 35-та окрема бригада морської піхоти. Марʼїнка – наша славетна "Сімдесятдевʼятка"… Донецький напрямок загалом – 55-та окрема артилерійська бригада… Дякую вам, воїни, за незмінну результативність!

Запорізький напрямок – сьогодні, як і завжди, є за що подякувати бійцям нашої 44-ї окремої артилерійської бригади. Молодці!", - підкреслив Глава держави.

Також, Президент передав письмову подяку воїнам і командиру 95-ї окремої бригади ДШВ, які бʼються поблизу Кремінної на Луганщині та окремо подякував захисникам Бахмута.

Нагадаємо

Зеленський показав наслідки удару рф по Миколаєву та зазначив, що "за все буде відповідальність".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Іспанії побито температурний рекорд квітня

     • 547952 переглядiв

    Вступ України в НАТО стане надбанням для Альянсу - Шмигаль

     • 357317 переглядiв