youtube-testuie-innovatsiinu-funktsiiu-mozkovyi-shturm-z-google-gemini

YouTube тестує інноваційну функцію "мозковий штурм" з Google Gemini

 • 11756 переглядiв

YouTube інтегрує Google Gemini для допомоги авторам у генерації ідей, заголовків і мініатюр для відео. Нова функція 'Мозковий штурм' покликана оцінити вподобання творців контенту і дати платформі перевагу перед конкурентами.

YouTube повідомив, що тестує інтеграцію з Google Gemini, щоб допомогти авторам знаходити ідеї для відео, заголовки та мініатюри.

Пише УНН з посиланням на Tech Crunch.

Деталі

Новий інструмент "Мозковий штурм", спільно з Google Gemini, може дати YouTube перевагу перед іншими відеоплатформами соціальних мереж. Функція "мозковий штурм"  пропонує користувачам те, чого немає на цих конкуруючих платформах. Крім того, для Google має сенс включити свій штучний інтелект у відеоплатформу, щоб спонукати творців звернути увагу і відволіктися від ChatGPT від OpenAI.

Відповіді ChatGPT не гірше відповідей реальних студентів, ШІ вражає викладачів – дослідження 27.06.24, 15:26

YouTube розглядає нове доповнення як спосіб оцінити, чи надають автори перевагу інструменту для натхнення, інтеграції Gemini або і тому, і іншому, коли йдеться про допомогу з ідеями для контенту.

Довідково

Функція "Мозковий штурм із Близнюками" схожа на іншу функцію штучного інтелекту, яку YouTube протестував у травні 2024 року: інструмент для натхнення, що надає творцям ідеї щодо тем відео, які цікавлять їхню аудиторію. Потім він генерує список тем для обговорення, щоб почати процес створення.

Тоді як такі платформи, як TikTok і Instagram, наразі зосереджені на використанні генеративного ШІ, щоб дати творцям можливість створювати цифрові версії самих себе, YouTube зосередився на використанні технології, щоб допомогти творцям створювати свій контент

- пише, засноване Майклом Аррінгтоном, інтернет-видання про інновації та стартапи.

Google може уникнути антимонопольного позову, якщо розірве угоду з Apple07.08.24, 13:08

Популярні

Новини по темі

Понад 95% дронів для ЗСУ виробляються в Україні – Федоров

 • 33746 переглядiв

На Дніпропетровщині збили ворожий дрон

 • 22563 переглядiв