yermak-proviv-rozmovu-z-radnikom-sunaka-z-pitan-natsionalnoyi-bezpeki

Єрмак провів розмову з радником Сунака з питань національної безпеки

 • 583366 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак провів розмову з радником Прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу про актуальну ситуацію на полі бою та важливість постачання Україні необхідної зброї. Також політики обговорили підготовку до цьогорічного Саміту НАТО у Вільнюсі, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram керівника ОПУ.

Цитата

"Обговорили актуальну ситуацію на полі бою та важливість постачання Україні необхідної зброї для успішного звільнення окупованих територій.

Також обговорили підготовку до цьогорічного Саміту НАТО у Вільнюсі та необхідність отримання Україною дієвих гарантій безпеки ще до вступу нашої країни до Альянсу", - зазначив Єрмак.

Доповнення

Глава ОПУ також наголосив, що у ході розмови з Барроу політики обговорили подальші кроки з реалізації української Формули миру.

"Обмінялися думками щодо подальших кроків з реалізації української Формули миру. Подякував за готовність Великої Британії брати активну участь у цьому процесі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація на фронті та оборонні потреби Українии: про що Зеленський поговорив із прем'єром Британії

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Галапагоських островах виявлено новий кораловий риф

     • 635201 переглядiв

    Єрмак: в Запорізькій області було збито 5 шахідів

     • 443556 переглядiв