yedina-perevaga-rosiyskoyi-armiyi-artileriya-kuleba

Єдина перевага російської армії - артилерія: Кулеба

 • 179017 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. На сьогодні українська армія найбільше потребує реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) та важкої артилерії. Про це Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів в інтерв'ю BILD, пише УНН.

Цитата

«Кожна одиниця посилює нас і дозволяє наблизитися до того дня, коли ми відстоїмо світ для себе і всієї Європи», — сказав міністр.

Деталі

Кулеба заявив, що найбільше Україна потребує РСЗВ та 155-мм артилерійських систем.

«Це правда, що боєприпаси радянського калібру закінчуються, але наші запаси боєприпасів НАТО швидко зростають. Нам потрібно більше систем, щоб мати можливість їх використовувати", - розповів дипломат.

Він упевнений, що якщо Захід поставить потрібну зброю, Україна переможе у цій війні.

«У них є перевага в артилерії, і вони використовують її повною мірою, але це їхня єдина перевага. Якщо ми придбаємо розумну кількість важкої зброї та сучасних артилерійських систем, ми зможемо переламати перебіг подій на свою користь», — добавил Кулеба.

Нагадаємо

Перша партія з чотирьох високомобільних артилерійських ракетних систем, які США пообіцяли Україні, вже знаходиться в країні, а нещодавно оголошена додаткова партія з чотирьох HIMARS буде доставлена ​​«до середини липня».

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Єдина перевага російської армії - артилерія: Кулеба

     • 179017 переглядiв

    ООН прогнозує катастрофу світового масштабу в 2023-му році

     • 1107543 переглядiв

    Миколаївський десантник збив російський Су-25

     • 192263 переглядiв