ye-informatsiya-scho-vorog-pidtyaguye-pid-avdiyivku-osoboviy-sklad-z-kupyanskogo-napryamku-sili-oboroni-gotuyutsya-do-novoyi-khvili-zagostrennya-golova-mva

Є інформація, що ворог підтягує під Авдіївку особовий склад з Куп’янского напрямку, Сили оборони готуються до нової хвилі загострення - голова МВА

 • 32558 переглядiв

Цитата

"Дуже багато ворог проводить підтягування сил і особового складу, і техніки різної. Є інформація від місцевих мешканців, які зараз знаходяться на тимчасово окупованих територіях, наближених до Авдіївки", - заявив Барабаш.

При цьому він заявив, що на Авдіївському напрямку нині перебуває понад 40 тисяч окупантів.

«Зараз є інформація, що підтягують (особовий склад- ред.) з Куп’янского на Авдіївський, і з Маріуполя навіть перекидали сили. Чекаємо, бачимо, розуміємо. Хлопці готуються до чергової хвилі. Це вже третя хвиля буде з початку цього загострення від 10 жовтня", - наголосив Віталій Барабаш.

Він також зауважив, що ворожі обстріли по місту не вщухають.

"Якщо говорити про місто, то 40-50 обстрілів масованих відбувається за добу. Останні кілька днів від 6 до 12 авіабомбових ударів. По позиціях взагалі сотні масованих обстрілів на добу", - розповів голова Авдіївської МВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Авдіївському напрямку росіяни масово здаються в полон – речник Сил оборони Таврійського напрямку

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі