ukenru
yakscho-yim-ye-chim-dumati-nekhay-roblyat-tse-shvidshe-zelenskiy-pro-peregovori-z-rf

Якщо їм є чим думати – нехай роблять це швидше: Зеленський про переговори з рф

 • 154490 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прокоментував переговорний процес із російською делегацією щодо припинення вогню. Глава держави закликав країну-терориста думати швидше та не затягувати виведення військ з українських земель. Про це він заявив під час спілкування із журналістами у звільненій Бучі, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Я скажу так, чим довше російська федерація затягуватиме процес зустрічей, тим гірше і для них, і для цієї ситуації. Тому що з кожним днем, коли заходять наші війська та деоккупують ті чи інші території, – ви бачите, що відбувається. Дуже складно розмовляти, коли бачиш, що вони тут наробили. І щодня, розумієте, там перебувають люди у бочках, у льохах, задушені та закатовані. Тому вважаю, що якщо їм є чим думати – то думати треба якнайшвидше”, – заявив Зеленський.

Додамо

Глава української делегації Давид Арахамія заявив, що у разі підписання "мирної угоди" України з російською федерацією питання нейтрального статусу нашої держави буде винесено на всеукраїнський референдум.

Згідно з Віденською конвенцією, проведення референдуму можливе лише за умови, якщо російські війська повністю відійдуть до кордонів.

Українські Національні Новини

Суспільство