ukenru
yakscho-ne-bude-neobkhidnoyi-zbroyi-i-realnikh-sanktsiy-podolyak-khoche-zrozumiti-yak-zakhidni-partneri-bachat-final-viyni

Якщо не буде необхідної зброї і реальних санкцій: Подоляк хоче зрозуміти, як західні партнери бачать фінал війни

 • 133706 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк звернувся до західних політиків з питанням про те, як вони бачать припинення війни в Україні, не надаючи їй необхідної зброї та не запроваджуючи санкцій, пише УНН.

Цитата

“Якщо не надавати Україні необхідну зброю (важка артилерія та ППО) і якщо не запроваджувати завтра реальні санкції (пряме/непряме енергетичне ембарго), то як саме наші західні партнери бачать фінал війни? Чому росіяни повинні будуть перестати вбивати та руйнувати Україну?” - написав Подоляк у своєму Twitter.

Нагадаємо

Напередодні Європейський Союз оголосив про п’ятий пакет санкції проти рф у відповідь на її війну проти України, до якого серед іншого увійшло ембарго на імпорт російського вугілля та нові санкції на один з найбільших російських банків - ВТБ. Однак, над обмежувальними заходами щодо імпорту нафти, зокрема, досі працюють.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав запровадити проти росії найбільш жорсткі санкції, щоб не допустити повторення різанини, що сталася у Бучі.

Українські Національні Новини

Політика