yak-brali-v-polon-rosiyan-ta-zachischali-andriyivku-tretya-shturmova-brigada-pokazala-video

Як брали в полон росіян та зачищали Андріївку: Третя штурмова бригада показала відео

 • 1108487 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Бійці третьої штурмової бригади показали, як зачищали Андріївку та брали в полон росіян. Пресслужба підрозділу оприлюднила відео з коптера із визволеного населеного пункту, пише УНН.

Цитата

“Це один із фрагментів роботи бригади по звільненню Андріївки. Чекайте на потужні кадри боїв з GoPro та з полоненими росіянами!” — анонсували нові відео військові.

Деталі

Дії описані на відео зняті кілька днів тому, коли Третя окрема штурмова бригада ліквідувала командирів 72 бригади російської армії, однак залишки окупантів ще переховувались в оточеному селищі. Бійці підняли у небо БПЛА з гучномовцем і командир 2-го штурмового батальйону оголосив ворогу ультиматум: полон або смерть.

У результаті цієї бойової операції частина окупантів здалася у полон, та таким чином поповнила український обмінний фонд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний зустрівся з військовими США та Британії: анонсував “хороші новини”

Нагадаємо

Сьогодні, 15 вересня, у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ підтвердив що українські Сили оборони повернули Андріївку, що на Донеччині, під свій контроль.

Крім того, про взяття селища Андріївки на Донеччині повідомив й офіційний Telegram 3-ї ОШБр, яка нині несе службу на цій ділянці фронту.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі