ukenru
ya-radiy-vidznachiti-yiyi-schirist-zelenskiy-pro-zustrich-z-prezidentom-yevrokomisiyi

Я радий відзначити її щирість: Зеленський про зустріч з президентом Єврокомісії

 • 137808 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн вчора, 11 червня, прибула до Києва для зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Глава держави зазначив, що перемовини були дуже плідними. Про це він заявив у своєму відеозверненні, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні (11 червня — ред.) в Києві провели дуже плідні переговори з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Я радий відзначити її щирість. Саме Єврокомісія готуватиме висновок щодо нашої заявки. Україна за надзвичайно короткий термін надала всі необхідні відповіді, і це було зроблено якісно”, — сказав Зеленський.

Доповнення

Він додав, що наступного тижня буде ще багато таких же важливих перемовин з європейськими лідерами. Глава держави висловив сподівання, що вони також будуть плідними.

Нагадаємо 

Під час спільного брифінгу із президентом України Володимиром Зеленським у Києві голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що обговорення висновку щодо надання Україні статусу кандидата у члени Євросоюзу буде завершено до кінця наступного тижня.

Українські Національні Новини

Політика