vyluchyly-kompiuter-mii-telefon-ta-osobysti-koshty-usov-pidtverdyv-obshuky-dbr-v-kmda

"Вилучили компʼютер, мій телефон та особисті кошти": Усов підтвердив обшуки ДБР в КМДА

 • 51495 переглядiв

У вівторок, 4 червня, співробітники Державного бюро розслідувань провели обшуки в приміщеннях КМДА, вилучивши телефони, комп'ютер і особисті грошові кошти заступника голови КМДА Костянтина Усова, який підозрюється в систематичному вимаганні неправомірної вигоди у автоперевізника.

У вівторок, 4 червня, співробітники Державного бюро розслідувань проводили обшуки в приміщеннях КМДА. Про це заявив заступник голови КМДА Констянтин Усов, передає УНН.

Деталі 

Зокрема, під час слідчих дій у самого Костянтина Усова були вилучені для ознайомлення телефони, компʼютер, особисті кошти.

Сьогодні слідчі ДБР прийшли в мій кабінет з обшуком. Вилучили компʼютер, мій телефон та особисті кошти. За моєї ініціативи номери кожної купюри зафіксували задля уникнення маніпуляцій. Незважаючи на відсутність ухвали суду про обшук, ми повністю співпрацювали з органами досудового розслідування і готові робити це надалі

- заявив Усов. 

За його словами, прозорі правила роботи у сфері міських перевезень є метою роботи міської влади. Він підкреслив, що не планує покривати будь-кого з представників міста, якщо виявиться, що вони брали участь у будь-якій протизаконній діяльності. 

Заступник голови КМДА запевнив, що  відкритий до співпраці зі слідством і готовий допомагати правоохоронцям. 

Звісно, прозорість не завжди задовольняє гравців ринку. Ми пам’ятаємо і замовні протести маршрутної мафії, погрози та шантаж працівників мерії міста, а також численні кримінальні провадження, обшуки та оперативно-розшукові дії, які проводилися представниками різних правоохоронних органів під час загострення правовідносин з приватними перевізниками у минулому. Тому ми абсолютно відкриті допомогти слідству і у цьому випадку

- підсумовує Констянтин Усов.

Нагадаємо

Раніше джерела УНН в правоохоронних органах заявили, що працівники ДБР прийшли з обшуком до заступника голови КМДА Костянтина Усова, якого підозрюють у вимаганні в автоперевізника неправомірної вигоди на системній основі.

Популярні

Новини по темі

У Сумській області ввели графіки аварійних відключень

 • 39591 переглядiв

В Instagram тестують рекламу, яку не можна пропустити

 • 102044 переглядiв