voroh-vid-vchora-ponovyv-aktyvni-shturmovi-dii-na-kupiansko-lymanskomu-napriamku

Ворог від вчора поновив активні штурмові дії на Куп'янсько-Лиманському напрямку

 • 15463 переглядiв

З учорашнього дня росіяни відновили активні штурмові дії на Куп'янсько-Лиманському напрямку в напрямку міста Лиман, бої тривають у Синьківці, де українські війська відбили близько 16 атак.

Росіяни фактично від учора поновили активні штурмові дії на Куп'янсько-Лиманському напрямку в напрямку населеного пункту Лиман Перший – Синьківка. Про це повідомив заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Фактично від учора ворог поновив активні штурмові дії на Куп'янсько-Лиманському напрямку в напрямку населеного пункту Лиман Перший – Синьківка. Тривають бої, вчора за добу наші відбили близько 16 атак, успіху ворог не мав 

- розповів Семенуха.

Він зазначив, що ЗСУ надійно тримають східний фронт Харківської області.

Доповнення

Речник Міноборони Дмитро Лазуткін повідомляв, що деякі піхотні групи росії дійсно зайшли у Вовчанськ на Харківщині. Триває бойова робота, ситуація не проста, є тенденція до стабілізації, але все одно тривають важкі бої.

Станом на 13:30 15 травня на Харківському напрямку Сили оборони частково витіснили окупантів із населеного пункту Вовчанськ, на околицях міста тривають оборонні дії. російські війська намагаються атакувати в напрямку Липців. Втім ЗСУ тримають оборону, подекуди проводять контрнаступальні дії.

Популярні

Новини по темі

Близько 8 тис. цивільних евакуювали з Харківщини

 • 16586 переглядiв

В районі Липців на Харківщині росіяни успіху не мають

 • 14046 переглядiв