voroh-perekydaie-svoikh-viiskovykh-z-khersonshchyny-na-kharkivshchynu-tsentr-natssprotyvu

Ворог перекидає своїх військових з Херсонщини на Харківщину - Центр нацспротиву

 • 23074 переглядiв

Росіяни реорганізують свої військові частини, збільшують чисельність "добровольчого батальйону імені Маргелова", вербують місцевих жителів у військкоматах під загрозою примусової мобілізації та перекидають військові підрозділи та операторів безпілотних літальних апаратів на тимчасово окуповані території.

росіяни реорганізують свої військові підрозділи та нарощують чисельність "добровольчого батальйону Маргелова", а також - перекидають військових з Херсонщини на Харківщину. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, пише УНН.

"Не маючи успіхів на північному фронті, ворог почав перекидання частин з Херсонщини на харківський напрямок", - зазначено у повідомленні.

За інформацією місцевих жителів ТОТ, росіяни переміщують військові частини та відряджають операторів дронів. Одночасно вони збільшують чисельність "добровольчого батальйону Маргелова" для відновлення своїх втрат.

Також, під час обов'язкового оновлення даних у військкоматах, місцевих агітуютьпідписати контракти та погрожують примусовою мобілізацією.

Нагадаємо

Європейські супутникові компанії потерпали від спроб росії втручатися в ефіри – на дитячих телеканалах вмикали пропаганду, яка транслювалася російською.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Жінка загинула, впавши в 17-метровий колодязь на Одещині

     • 19854 переглядiв