vorog-vrantsi-atakuvav-selo-na-kupyanschini-ye-poraneniy-ova

Ворог вранці атакував село на Куп'янщині, є поранений - ОВА

 • 412618 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Російські війська сьогодні вранці обстріляли село у Куп'янському районі на Харківщині, є поранений цивільний, за минулу добу ворог атакував п'ять районів, повідомив у п'ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні вранці, о 6:30, ворог обстріляв село Подоли Куп'янського району. Зазнав поранення та був госпіталізований 59-річний цивільний чоловік", - вказав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Протягом минулої доби, за даними голови ОВА, російські окупанти продовжували вести обстріли цивільного населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області:

  • У селі Петропавлівка Куп'янського району пошкоджене приватне домоволодіння, сталася пожежа.
  • Внаслідок обстріляв з РСЗВ села Юрченкове Чугуївського району пошкоджено 3 приватні будинки, лінії електромереж, будівлю магазину та знищено приватний автомобіль.
  • У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено будівлю цивільного підприємства та 3 приватні житлові будинки, сталася пожежа. Без постраждалих.

"На лінії фронту тривають бойові дії. Наші захисники дають відсіч ворогу та надійно тримають свої позиції", - зазначив Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Куп'янському напрямку ворог не полишає спроб наступати, на Лиманському - не менш гаряче: Маляр розповіла про ситуацію на сході

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці атакував село на Куп'янщині, є поранений - ОВА

     • 412618 переглядiв

    Окупанти поранили ще шістьох жителів Донеччини - ОВА

     • 432226 переглядiв

    Ще плюс 470: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 2044337 переглядiв