vorog-v-avdiyivtsi-vzhe-ponis-vtrati-yaki-mozhna-porivnyati-z-timi-scho-buli-pid-bukhmutom-tsentr-strategichnikh-komunikatsiy

Ворог в Авдіївці вже поніс втрати, які можна порівняти з тими, що були під Бухмутом - Центр стратегічних комунікацій

 • 131520 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Наступ росіян під Авдіївкою можна вважати проваленими, а втрати ворога досягли рівня Вугледара та Бахмута. Про це пише Центр стратегічних комунікацій ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«російське командування сподівалося швидко оточити Авдіївку, однак прорахувалося, адже це одна з найбільш укріплених ділянок фронту. Тепер наступ під Авдіївкою провалено: втрати ворога у живій силі та військовій техніці величезні – досягли рівня Вугледара, Бахмута та переправи під Білогорівкою. росія не змогла досягти результату у наступах під Куп’янськом, Лиманом та Авдіївкою, а також не може зупинити український контрнаступ у Приазов’ї та під Бахмутом», - йдеться у дописі.

Деталі

Центр стратегічних комунікацій пояснює, що путін покладав великі надії на успіх під Авдіївкою, адже хотів скористатися "плодами перемоги" для посилення позицій на переговорах із КНР і КНДР. Перемога під Авдіївкою також була йому потрібна для використання у передвиборчій кампанії перед наступними виборами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юсов: "Авдіївка справді має значення. Зараз бачимо чергове загострення"

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли Дар’ївку на Херсонщині: є постраждалий

     • 118458 переглядiв