vorog-obstrilyav-kramatorsk-postrazhdali-budinki-ta-kladovische

Ворог обстріляв Краматорськ: постраждали будинки та кладовище - ЗМІ

 • 593823 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Окупанти завдали ракетного удару по місту Краматорськ на Донеччині. Інформації про постраждалих наразі немає. Мережею ширяться світлини пошкоджень у місті та ракет, що не розірвались. Пише УНН з посиланням на міську раду та місцеві Telegram.

Деталі

У повідомленні міськради йдеться про те, що удар було завдано після 16:30 за місцевим часом, у місті пролунало кілька вибухів. Інформації про постраждалих поки що немає. Городян закликають не наближатися до ракет, що не розірвалися.

Місцеві жителі публікують кадри, на яких одна з хвостових частин снаряда РСЗВ окупантів влучила в житловий будинок. Пробила дах і обидва поверхи двоповерхівки. "Типовий Краматорськ" повідомив, що на першому поверсі ніхто не жив, а на другому жінка відбулася сильним переляком.

"Зараз на місці працюють рятувальники і поліція",- зазначив Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

У пабліках поширються фотографії ракет, що не розірвалися, на вулицях міста. І повідомляють, що внаслідок обстрілу постраждав цвинтар. Від удару розвернуло могили, передає ВВС.

 

Доповнення

Російські військові за 1 вересня вбили одного жителя Донецької області та ще трьох поранили.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Коломойський дав перший коментар з зали суду: «Я в шоці»

     • 4821356 переглядiв

    Укроборонпром презентував Стратегію запобігання корупції

     • 560851 переглядiв

    У Харкові викрили шахрайський call-центр 

     • 555292 переглядiв