voni-tezh-otrimayut-vidpovid-budanov-pro-mozhlivi-ataki-po-energosistemi-ukrayini-vzimku

"Вони теж отримають відповідь": Буданов про можливі атаки по енергосистемі України взимку

 • 186069 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Україна працює над кампанією зі стримування та відплати, щоб протидіяти можливим атакам російськими окупантами по енергетичній системі восени та взимку. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Economist, передає УНН.

Цитата

"Нехай починають. Вони теж отримають відповідь", - наголосив Буданов.

Деталі

За його словами, ГУР працює над обмеженою кампанією стримування та відплати, щоб протистояти очікуваній зимовій кампанії ракетних і безпілотних ударів росії по українській інфраструктурі.

Водночас Буданов відкинув припущення про те, що атаки по території росії можуть загрожувати ескалацією війни або "видати" Україну як "агресора". Начальник розвідки пояснив, що Україна не порушує правил війни, а у росії не зафіксовано жертв серед цивільного населення.

"Ніхто не вірить, що Велика Британія чи США були агресорами у Другій світовій війні, хоча вони також бомбили територію Німеччини", - зауважив він.

Нагадаємо

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов назвав три основні цілі запуску безпілотників по території РФ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Український прапор замайорів над звільненою Андріївкою

     • 137556 переглядiв

    Бої за Кліщіївку очима українських бійців

     • 157727 переглядiв

    Зеленський: "Знаю, де ми збираємось прорвати − і потужно"

     • 250436 переглядiв