voni-nam-tilki-kazhut-pampersi-pominyayte-rashist-zhaliyetsya-na-bayduzhist-komanduvannya

«Вони нам тільки кажуть – памперси поміняйте»: рашист жаліється на байдужість командування

 • 130503 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило розмову, в якій окупант жаліється батьку на байдужість російського командування. Рашист скаржиться, що Україні постачають зброю, а в них навіть танка немає, передає УНН.

Окупант обговорює з батьком становище на його ділянці фронту. Каже, що обіцяли сформувати новий батальйон, щоб замінити їх. Але цього так і не відбулось:«Нас тут залишилось менше 200. А по спискам понад 20 тисяч. Вони нам тільки кажуть – памперси поміняйте. Чого ви боїтесь? А «туди», по новинам хлопці читають, озброєння нове поставляють. А у нас ніх… (взагалі) нічого. У нас навіть жодного танку немає. У нас був танк один – 72. Його спалили. Склади наші з боєприпасами всі знищили. Вони тепер тил почали їб… (знищувати). Все командування стоїть 90 кілометрів від нас. Навіть якщо в нас щось станеться, якщо нам якась допомога потрібна, вони просто не встигнуть приїхати. Нас просто зітруть з лиця землі».

Доповнення

Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило розмову, в якій російський окупант розповідає дружині, що командири не дають відпочити під час війни.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі