vnaslidok-obstriliv-rf-na-donechchyni-poraneno-6-tsyvilnykh-sered-yakykh-16-richna-divchyna

Внаслідок обстрілів рф на Донеччині поранено 6 цивільних, серед яких 16-річна дівчина

 • 18170 переглядiв

Російська армія обстріляла населені пункти Донеччини, поранивши 6 цивільних. Серед постраждалих - 16-річна дівчина та її мати, атаковано міста Українськ, Курахове, Торецьк та селище Котлине.

Російська армія сьогодні, 24 серпня, обстріляла населені пункти Бахмутського та Покровського районів Донеччини - міста Українськ, Курахове, Торецьк та селище Котлине. Внаслідок ворожих ударів поранення отримали шестеро людей, серед яких  - 16-річна дівчина та її мати. Про це йдеться у повідомленні Донецької обласної прокуратури, передає УНН.

Деталі 

Сьогодні, як повідомляється, російська армія здійснила артилерійський обстріл міста Українськ. На подвір’ї житлового будинку зазнав тілесних ушкоджень мешканець 42 років – у нього діагностовано перелом ноги.

Також ворожа артилерія поцілила по  Кураховому. Внаслідок влучання у приватний сектор відбулось займання одного з домоволодінь, де перебували 48-річна жінка та її донька 16 років. Їх доставлено до медичного закладу з пораненнями ніг. Крім того, травмовано 50-річного містянина, який проходив поруч з будинком.

Ще двоє цивільних зазнали поранень від атак окупантів у селище Котлине Покровського району й  Торецьк. Тип використаної зс рф зброї встановлюється.

росіяни вранці вдарили по Костянтинівці на Донеччині: 5 загиблих та 5 поранених24.08.24, 14:46

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський призначив Негоду головою Тернопільської ОДА

     • 15180 переглядiв