viyna-v-ukrayini-mozhe-zakinchitisya-cherez-4-6-misyatsiv-i-stati-zamorozhenim-konfliktom-ekskomanduvach-nato

Війна в Україні може стати "замороженим конфліктом" - екскомандувач НАТО

 • 216158 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Війна в Україні може завершитися через 4-6 місяців, при цьому ситуація після закінчення бойових дій, можливо, виявиться близькою до підсумків Корейської війни, вважає колишній командувач сил НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс. Про це інформує УНН, посилаючись на Deutche Welle.

Деталі

Ставрідіс зауважив, що кінець війни в Україні, скоріше за все, розвиватиметься за корейським сценарієм: перемир'я, створення мілітаризованої зони між двома сторонами, ворожості, що триває, і "заморожений конфлікт". Він назвав "вкрай очевидним", що військове протистояння "захлинулося з обох боків".

Як зауважив екскомандувач силами НАТО, військові плани президента рф володимира путіна виявилися не надто ефективними, адже диктатору вдалося захопити лише невеликі території у порівнянні з масштабними намірами на початку вторгнення в Україну.

Він додав, що "українці чинять сильний опір", але ніхто не може витримати воєнного конфлікту, який триває багато місяців.

Додамо

Корейська війна тривала з 1950 по 1953 роки і завершилася перемир'ям між Північною та Південною Кореєю, при цьому офіційного мирного договору досі не було підписано і формально обидві країни все ще перебувають у стані війни.

Нагадаємо

Міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що закінчити війну, яку почала рф, до кінця цього року абсолютно можливо, якщо українські партнери будуть продовжувати допомагати.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі