ukenru
viv-feyko-reportazhi-z-okupovanikh-gostomelya-ta-borodyanki-propagandistu-rossii-24-yevgeniyu-poddubnomu-povidomili-pro-pidozru

Вів фейко-репортажі з окупованих Гостомеля та Бородянки: пропагандисту "россии 24" євгенію поддубному повідомили про підозру

 • 107398 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Служба безпеки України повідомила про підозру пропагандисту "россии 24"
євгенію поддубному. Про це інформує пресслужба відомства, передає УНН.

Деталі

Пропагандист росТБ євгєній поддубний незаконно потрапив на тимчасово окуповані території Гостомеля та Бородянки і вів свої фейко-репортажі із локацій, де лютували рашисти.

Наразі вирішується питання щодо оголошення росіянина у міжнародний розшук.

Додамо

Окрім цього, СБУ затримала коригувальників коригувальників ракетних ударів по Бахмуту і Краматорську.

Протягом останнього часу, контррозвідка Служби безпеки викрила двох російських агентів, які розвідували позиції українських військ поблизу східного фронту у Донецькій області.

Також на Одещині СБУ ліквідувала два канали нелегального переміщення за кордон українців призовного віку. Затримано організаторів схеми, серед яких – посадовець одного з райвідділів Державної міграційної служби.

У Києві СБУ направила до суду матеріали кримінального провадження щодо держзради двох посадовців Кабміну і Торгово-промислової палати.

У червні контррозвідка викрила цих чиновників на співпраці з фсб. Вони вели розвідувально-підривну діяльність в органах влади.

Доповнення

У червні Служба безпеки України повідомила про підозру одному з керівників russia today - Антону Кузнєцову-Красовському.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП