ukenru
vikritomu-na-khabari-komandiru-viyskovogo-pidrozdilu-povidomili-pro-pidozru

Викритому на хабарі командиру військового підрозділу повідомили про підозру

 • 10408 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Командиру зведеної роти зведеного загону однієї з бригад Генштабу Збройних сил України, дислокованих у Донецькій області, викритого на хабарі, повідомили про підозру. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

"Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара - ред.). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб ймовірно причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, співробітники СБУ, залучені до операції Об’єднаних сил, викрили на хабарі командира зведеної роти зведеного загону однієї з бригад Генерального штабу Збройних сил України, дислокованих у Донецькій області.

"Оперативники спецслужби задокументували, що командир підрозділу вимагав п’ять з половиною тисяч гривень від підлеглого військовослужбовця за непритягнення до дисциплінарної та матеріальної відповідальності за нібито втрачене речове майно", - зазначили у спецслужбі.

Зловмисника затримали на території військової частини після передачі неправомірної вигоди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП