vidsohodni-vidnovleno-oformlennia-pasportiv-dlia-cholovikiv-za-kordonom

Відсьогодні відновлено оформлення паспортів для чоловіків за кордоном

 • 56803 переглядiв

Закордонні філії ДП 'Документ' відновили прийом заяв на оформлення паспортів для чоловіків. Для отримання послуг необхідно пройти верифікацію через застосунок 'Резерв+' та підтвердити наявність військово-облікових документів.

Закордонні філії ДП "Документ" відсьогодні відновили прийом заяв-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків. Про це УНН повідомляє з посиланням на МВС.

Відсьогодні закордонні філії ДП "Документ" відновили прийом заяв-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків. Для отримання послуг необхідно здійснити верифікацію через офіційний застосунок Міністерства оборони України "Резерв+" за допомогою QR-коду. Підтвердження наявності чинних військово-облікових документів є обов’язковим

 - повідомляє МВС.

Повідомляється, що здійснити подачу заяв-анкет на оформлення паспортних документів можна у Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Ґданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані (Італія).

Перелік центрів та графік роботи на офіційному вебсайті ДП "Документ" за посиланням.

Перелік послуг для громадян у закордонних підрозділах:

  • оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
  • обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
  • обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності);

Для українців за кордоном продовжили роботу паспортного сервісу ДП "Документ"04.06.24, 16:45

Доповнення

У застосунку Резерв+ з'явилася позначка "Дані уточнено вчасно", яка означає, що військовозобов’язані виконали вимогу закону.

Популярні

Новини по темі

У Харкові горить будинок після удару ворожим КАБом

 • 22738 переглядiв