ukenru
viddav-sebe-bez-zalishku-zelenskiy-poyasniv-chomu-zminyuye-tarana

Віддав себе без залишку: Зеленський пояснив, чому змінює Тарана

 • 17122 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Андрій Таран повністю віддав себе роботі на посаді міністра оборони. Про це під час виступу у Верховній Раді заявив Глава держави Володимир Зеленський, презентуючи кандидата на посаду міністра Олексія Резнікова, передає кореспондент УНН.

Глава держави пояснив своє рішення змінити Тарана на посаді міністра оборони.

Цитата:

"Віддають себе цілком і повністю, тому є поняття ротації, і це стосується не лише бійців на передовій. Дуже важливо підміняти тих, хто віддався без залишку – змінювати новими професійними людьми – зарядженими на сто відстоків", - заявив Глава держави.

Президент зазначив, що впевнений у тому, що Резніков має високий потенціал. Також Зеленський окреслив головні пріоритети для нового очільника МОУ: зміцнювати обороноздатність країни та забезпечувати гідні умови для наших захисників та захисниць.

Нагадаємо

3 листопада ВР підримала звільнення Тарана з посади міністра оброни.

Таран був призначений на посаду міністра оборони України 4 березня 2020 року. Учасник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Обіймав посаду керівника Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК). Брав участь у роботі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях. Таран має вищу освіту, закінчив Київське вище зенітне ракетне інженерне училище.

Перебував на військовій службі з серпня 1972 року, звільнився у грудні 2016 року у військовому званні генерал-лейтенант.

Українські Національні Новини

Політика