vibukh-naftoprovodu-na-prikarpatti-pomerli-dvoye-evakuyovanikh-u-nimetski-likarni-lyudey

Вибух нафтопроводу на Прикарпатті: померли двоє евакуйованих у німецькі лікарні людей

 • 379602 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. У Німеччині, куди було відправлено на лікування постраждалих унаслідок прориву нафтопроводу в Надвірнянському районі на Прикарпатті, померло двоє людей. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук в своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

«Сумні новини з Німеччини, куди було відправлено на лікування 4 постраждалих унаслідок пожежі у Надвірнянському районі, що сталась через витік нафтопродукту. Двоє дорослих - чоловік 35 років й жінка 39 років, за життя яких спершу боролись прикарпатські медики, а відтак провідні німецькі фахівців, не вижили. Цієї ночі їх не стало…» - написала Світлана Онищук.

Деталі

Двоє дітей і двоє дорослих, які отримали важкі опікові травми внаслідок пожежі, що сталася через витік нафтопродуктів у Надвірнянському районі, були відправлені на лікування до Німеччини. Двоє хлопчиків з важкими опіковими травмами ще перебувають в німецькій лікарні.

Нагадаємо

Поблизу села Стримба Надвірнянського району Івано-Франківської області стався порив нафтопроводу. Через це спалахнула пожежа і в результаті постраждали 6 дорослих осіб та троє дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні потенційно замінованими є 30% території - Шмигаль

     • 302075 переглядiв

    У Києві розпочалося прощання з Ніною Матвієнко

     • 612719 переглядiв