vbyvstvo-pidlitka-na-funikuleri-v-kyievi-sud-sohodni-rozpochne-rozghliad-spravy

Вбивство підлітка на фунікулері в Києві: суд сьогодні розпочне розгляд справи

 • 20095 переглядiв

Співробітник правоохоронних органів, підозрюваний у вбивстві 16-річного підлітка на станції фунікулера в Києві, сьогодні постане перед першим судовим засіданням.

Шевченківський районний суд Києва проведе перше засідання щодо співробітника Управління державної охорони, якого підозрюють у вбивстві підлітка на фунікулері у Києві. Про це УНН повідомляє з посиланням на суд.

3 червня 2024 року Шевченківський районний суд міста Києва розпочне розгляд кримінального провадження за обвинуваченням гр. К. у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів за п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перше засідання у справі призначено на 16:00.

Доповнення

29 травня повідомлялося, що до суду передано обвинувальний акт щодо співробітника Управління державної охорони, якого підозрюють у вбивстві підлітка на фунікулері у Києві.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

У ДБР повідомили, що правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини.

9 квітня Печерський суд відправив правоохоронця під варту, без права внесення застави до 5 червня 2024 року.

Анна Мурашко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Нью-Йорку рибалки витягли з озера сейф зі 100 000 доларів

     • 112493 переглядiв