vazhlyvyi-krok-dlia-tsyfrovizatsii-umierov-pidtrymav-zakonoproiekt-pro-yedynyi-elektronnyi-reiestr-viiskovosluzhbovtsiv

"Важливий крок для цифровізації": Умєров підтримав законопроєкт про єдиний електронний реєстр військовослужбовців

 • 25865 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров привітав прийняття законопроєкту №10062, який він вважає ключовим для цифровізації Сил оборони України.

Міністр оборони України Рустем Умєров впевнений, що законопроєкт №10062 це важливий крок для цифровізації українських Сил оборони. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі 

Сьогодні Верховна Рада України зробила важливий крок для цифровізації українських Сил оборони. Ухвалений в другому читанні законопроєкт №10062 дозволить нашій армії прискорити процеси обміну інформацією

- заявив міністр. 

Він також подякував урядовцям, які проголосували "за" та підтримали цей законопроєкт. 

Умєров підкреслив, що у  встановлені законом строки закон буде впроваджено, для пришвидшення збору, обробки та використання військових даних. 

Послуги та процеси для військовослужбовців нарешті повністю перейдуть у зручний цифровий формат, який буде врегульовано законом

- наголосив міністр оборони.

Нагадаємо

Верховна Рада України схвалила законопроєкт №10062 про автоматичне набуття статусу учасника бойових дій та створення електронного реєстру військовозобов'язаних, що має на меті вдосконалити обробку даних для військового обліку.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС на два місяця продовжив обов'язки Коболєву

     • 25550 переглядiв