vazhke-ale-neobkhidne-rishennia-blinken-pro-mobilizatsiiu-v-ukraini

“Важке, але необхідне рішення”: Блінкен про мобілізацію в Україні

 • 55724 переглядiв

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що мобілізація в Україні є складною, але необхідною, запевнив у подальшій підтримці з боку США та міжнародного співтовариства і заявив про мету наближення України до НАТО.

Державний секретар США Ентоні Блікнен заявив, що мобілізація в Україні є важкою, але необхідною та запевнив, що США разом з іншими країнами продовжать підтримувати Україну. Про це Блінкен заявив під час пресконференції, передає УНН.

Деталі

Блінкен заявив, що мобілізаційні реформи у Україні є важкими, але необхідними.

"Захисники, які понад два роки тримають фронт, вони вимагають допомоги і їм потрібно відпочити. І мобілізація це те, що вам дозволяє зміцнювати оборону і створювати більшу кількість різних воєнних підрозділів і зміцнювати свої рубежі", - сказав Блінкен.

Він додав, що з підтримкою США український народ може і здобуде своє бачення майбутнього.

"Це буде вільна, незалежна, демократична країна, повністю інтегрована у євроатлантичний простір. Ви не одні. США з вами з першого дня. І ми – не єдині ваші друзі, десятки країн з усього світу не лише вболівають за Україну, але і допомагають їй досягти цілей. І американці, і українці хочуть одного – безпеки та стабільності. Ми робимо Україну ближчою до НАТО", - додав держсекретар.

Нагадаємо

Державний секретар США Ентоні Блінкен під час свого візиту до Києва заявив, що США наближають Україну до НАТО і хочуть, щоб Україна мала сильну позицію перед вступом до Альянсу.

Популярні

Новини по темі

Вибухи знову лунають у Харкові - ЗМІ

 • 100688 переглядiв

Блінкен заявив, що США роблять Україну ближчою до НАТО

 • 87590 переглядiв