vagner-v-bilorusi-bude-rozgromleniy-polskimi-viyskami-ben-khodzhes

"вагнер" в білорусі буде розгромлений польськими військами, якщо вони захочуть зайти – Бен Ходжес

 • 1286602 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Найманці Вагнера в білорусі будуть розгромлені польськими військами, якщо вони справді захочуть і спробують перетнути кордон. Про це заявив колишній головнокомандувач сухопутних військ США в Європі Бен Ходжес в інтерв'ю Newsweek, передає УНН.

Цитата

«Немає доказів того, що вони мають польову артилерію, або бойові машини піхоти, або основні бойові танки, або будь-яке інше обладнання, яке їм знадобиться для того, щоб здійснити серйозний наступ на військових сусідньої національної держави», — пояснив він.

Зазначається, що будь-які успіхи бойовиків «Вагнера», яких вони раніше досягали, значною мірою покладалися на матеріально-технічну підтримку регулярних російських військ, зокрема артилерію.

Якби такий сценарій мав місце, білорусь не вперше використовувалася б як плацдарм для гібридних операцій проти країн НАТО.

Протягом майже двох років режим у Мінську залучав мігрантів з Близького Сходу до Білорусі, транспортував їх до західного кордону країни, наказував їм прямувати на територію Європи та змушував польських і литовських прикордонників відповідати силою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ українській розвідці розповіли, чим займається пригожин після "перевороту" у рф

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Барбі" стала найкасовішим фільмом Warner Bros. в Україні

     • 1248083 переглядiв

    У центрі Москви пролунали вибухи – ЗМІ

     • 2445912 переглядiв