v-ukrayinu-z-neogoloshenim-vizitom-priyikhav-boris-dzhonson

В Україну з неоголошеним візитом приїхав Борис Джонсон

 • 3189755 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. В Україну з неоголошеним візитом прибув колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Він вже зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським у Києві та відвідав обласний центр реабілітаційної медицини, повідомляє УНН.

Деталі

Джонсон разом із Зеленським сьогодні взяли участь у 18-му щорічному форумі Ялтинської європейської стратегії. Президент подякував Джонсону за його підтримку Україні.

«З перших годин повномасштабної війни Борис Джонсон щиро підтримує Україну й допомагає захищатися від російської агресії. І зараз продовжує додавати Україні міжнародної підтримки. Дякую за твою енергію, друже», - йдеться у повідомленні Зеленського у Telegram.

Також Борис Джонсон відвідав Київський обласний центр реабілітаційної медицини. Він оглянув лікарню, побував у приміщеннях, де проводять ремонтні роботи, аби центр мав змогу прийняти ще більше поранених бійців.

Своєю чергою, наші військові дякували колишньому прем'єр-міністру Великобританії за потужну особисту підтримку та усього британського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський обговорив із Сунаком роботу “зернового коридору” і наголосив на необхідності посилення системи ППО Одещини

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну з неоголошеним візитом приїхав Борис Джонсон

     • 3189755 переглядiв

    В окупованому Бердянську “бавовна”: у місті підіймається дим

     • 475306 переглядiв

    Данія поставила Україні перші 10 танків Leopard

     • 332729 переглядiв

    У розвідці розповіли, що путін проситиме у Кім Чен Ина

     • 1349749 переглядiв