ukenru
v-ukrayini-vzhe-rozpochali-viplati-pensiy-za-kviten-zelenskiy

В Україні вже розпочали виплати пенсій за квітень – Зеленський

 • 373686 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Пенсійний фонд перерахував Ощадбанку всю суму пенсій для Чернігівської та Луганської областей. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Є важливі новини від наших урядовців. Перше. Вони вже розпочали виплати пенсій за квітень. Зокрема, Пенсійний фонд перерахував Ощадбанку всю суму пенсій для Чернігівської та Луганської областей. Вже завтра гроші будуть у людей на картках, а Укрпошта розвозитиме готівку», - сказав Зеленський.

Деталі

За його словами, завтра-післязавтра виплата квітневих пенсій буде продовжуватися і в інших областях Східної та Центральної України.

"Днями ж хвиля виплат охопить усю державу. Це один з пріоритетів для нас: Українська держава виконувала й буде виконувати всі зобовʼязання перед нашими громадянами, перед нашими пенсіонерами", - зазначив Зеленський.

Окрім того, Президент повідомив, що за програмою "єПідтримка" людям, які втратили роботу або можливість займатися підприємництвом, вже виплачено понад 20 мільярдів гривень.

"Сума виплати – 6 тисяч 500 гривень", - додав він.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що Міністерство соціальної політики забезпечило можливість для людей, які отримували пенсію за місцем проживання, при тимчасовій зміні місця проживання отримати пенсію у зручному для них місці.

В Україні підвищили пенсійні гарантії для осіб, які входять у склад тероборони.

Українські Національні Новини

Суспільство