v-ukrayini-pidtopilo-sche-odnu-oblast-cherkaschinu-evakuyuvali-kilka-lyudey

В Україні підтопило ще одну область - Черкащину: евакуювали кілька людей

 • 745457 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Через підтоплення територій у низці прирічкових сіл Черкаського та Золотоніського районів на Черкащині за минулу добу рятувальники евакуювали трьох дорослих і дитину. Про це повідомив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, передає УНН.

Цитата

«На сьогодні через весняне водопілля маємо підтоплення територій у низці прирічкових сіл Черкаського та Золотоніського районів. Разом із ДСНС області координуємо роботу з убезпечення жителів», - написав Табурець.

Деталі

За його словами, уздовж русла Дніпра працюють оперативно-мобільні групи для моніторингу ситуації та швидкого реагування. Також залучають правоохоронців.

«За минулу добу рятувальники евакуювали трьох дорослих і дитину. За потреби доправляють до підтоплених обійсть продукти та ліки», - повідомив Табурець.

Він зазначив, що за прогнозами, пік проходження весняного водопілля очікується з 18 по 28 квітня. «Ситуація на постійному контролі», - додав Табурець.

Доповнення

13 квітня повідомлялося, що у Чернігівській області через підтоплення порушено транспортне сполучення з 9 населеними пунктами.

Також підтоплення є на Київщині - через розмиту дамбу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні завершили опалювальний сезон

     • 843062 переглядiв

    Байден призначив Леді Гагу співголовою комітету з культури

     • 764746 переглядiв