v-ukraini-znestrumleni-374-naseleni-punkty-ye-novi-poshkodzhennia-v-merezhakh-u-trokh-oblastiakh-enerhetyky

В Україні знеструмлені 374 населені пункти, є нові пошкодження в мережах у трьох областях - енергетики

 • 26799 переглядiв

Зокрема, через бойові дії 374 населених пункти в Україні залишаються знеструмленими. Нові пошкодження електромереж зафіксовані у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях.

Через бойові дії та з інших причин на ранок вівторка, 20 лютого, без світла залишаються 374 населених пунктів. Є нові пошкодження в мережах у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях. Про це УНН повідомляє із посиланням на Міненерго та Укренерго.

Деталі

За даними Міненерго, на Харківщині ремонтники заживили понад 10 тисяч споживачів, які знеструмлювалися через ворожі обстріли.

"На жаль, є нові пошкодження електромереж у громадах області. Кількість відключених споживачів уточнюється"- вказали в Міненерго.

На Дніпропетровщині через бойові дії вимикалися лінії електропередачі та знеструмлювалися 12 населених пунктів. Станом на ранок усіх споживачів заживили, вказали в Міненерго. 

У Запорізькій області внаслідок бойових дій знеструмлено 6 населених пунктів (понад 1,2 тисячі споживачів).Загалом залишаються без світла через бойові дії 9,5 тисячі споживачів у 63 населених пунктах області.  

А на Херсонщині без електроенергії через російькі удари перебувають  25,8 тисячі споживачів  у 45 населених пунктах.

На Сумщині через бойові дії залишаються знеструмленими 2417 споживачів у 55 населених пунктах.

Загалом, за даними Укренерго, через бойові дії та з інших причин на ранок без електроенергії залишаються 374 населених пунктів. "Є нові пошкодження в мережах обленерго Дніпропетровської, Запорізької областей", - вказали в Укренерго. 

Через ворожі обстріли пошкоджені газопроводи на Дніпропетровщині та Харківщині - Міненерго 20.02.24, 09:53

Популярні

Новини по темі

Зеленський вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні

 • 25281 переглядiв

До Києва прибув кандидат на посаду генсека Ради Європи

 • 38233 переглядiв