ukenru
v-uaf-sche-ne-viznachilisya-khto-stane-novim-trenerom-ukrayinskoyi-zbirnoyi-z-futbolu

В УАФ ще не визначилися, хто стане новим тренером української збірної з футболу

 • 30342 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Українська асоціація футболу (УАФ) ще не визначилася, хто стане новим головним тренером національної збірної України з футболу. Остаточне рішення буде ухвалено 17 серпня, повідомили журналісту УНН в УАФ.

Цитата:

“Остаточне рішення ще не прийнято. Тому ми спростовуємо будь-яку інформацію щодо цього. Офіційно рішення буде оголошено 17 серпня на Виконкомі УАФ”, - повідомили у відомстві.

Деталі

Як писали ЗМІ, з 17 серпня новим тренером української збірної може стати Олександр Петраков.

У коментарі УНН пресслужба УАФ додала, що не підтверджує інформацію щодо призначення Петракова новим очільником збірної по футболу.

Нагадаємо

3 серпня стало відомо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко залишає національну команду у зв’язку із закінченням контракту.

Тодішній голова Комітету національних збірних команд УАФ Мирон Маркевич повідомив, що головним тренером збірної України з футболу планують призначити Сергія Реброва.

9 серпня відбулося засідання Виконкому Української асоціації футболу, після якого мали б оголосити, хто стане новим тренером збірної України, але в УАФ зазначили — ще мають відбутися перемовини з потенційними кандидатами.

Підсумки мали бути відомі 12 серпня, але наразі засідання виконкому, де буде ухвалено остаточне рішення, має відбутися у вівторок, 17 серпня.

Після цього стало відомо, що на посаду тренера збірної України з футболу, окрім Сергія Реброва, розглядають кандидатуру Олександра Петракова, під керівництвом якого молодіжна збірна стала чемпіоном світу у 2019 році.

Українські Національні Новини

Спорт