v-okupovanomu-krymu-partyzany-atesh-znaishly-roztashuvannia-rosiiskoi-rls

В окупованому Криму партизани АТЕШ знайшли розташування російської РЛС

 • 30720 переглядiв

Партизани АТЕШ виявили в Криму російський радар "Небо-М", який має вирішальне значення для виявлення цілей на висоті.

Партизанський рух виявив радіолокаційний комплекс окупантів у Гагарінському районі Севастополя. Ймовірно, це мобільний радіолокаційний комплекс виявлення аеродинамічних та балістичних об'єктів на середніх та великих висотах 55Ж6М "Небо-М". Про це АТЕШ повідомив у Telegram, пише УНН.

Наш агент виявив радіолокаційний комплекс окупантів у Гагарінському районі Севастополя. Ймовірно, це мобільний радіолокаційний комплекс виявлення аеродинамічних та балістичних об'єктів на середніх та великих висотах 55Ж6М "Небо-М". Що характерно, саме цей комплекс спеціалізується на виявленні малорозмірних та малопомітних цілей,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Окупанти вживають активних заходів для забезпечення безпеки своїх військових та техніки від безпілотників. На щастя, наші агенти діють інакше і вжиті заходи рашистів будуть марні.

Зазначається, що усю інформацію було давно передано Силам оборони України.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, партизанський рух українців і кримських татар Атеш зміг дістатися Мічурінського заводу авіаційної та ракетної техніки в тамбовській області росії. У своєму Telegram-каналі вони опублікували знімки з території заводу, зазначивши, що один з місцевих працівників співпрацює з партизанами.

В окупованому Криму серед російських військових помітили найманця із Сербії - АТЕШ 25.12.23, 12:37

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі