ukenru
v-odesi-proyshla-aktsiya-na-pidtrimku-ukrayinskikh-moryakiv

В Одесі пройшла акція на підтримку українських моряків

 • 12382 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Біля будівлі оперативного командування "Південь" Збройних Сил України в Одесі, яке розташоване в одній будівлі зі штабом Військово-морських сил України, зібралася акція на підтримку українських військовослужбовців після обстрілу кораблів ВМС ЗСУ у Керченській протоці. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Так, біля входу до будівлі зібралися активісти, які тримали в руках синьо-жовті прапори. До учасників акції вийшов представник Військово-морських сил, капітан Андрій Урсол, який повідомив журналістам, що ВМС ЗСУ зараз "виконують визначені завдання".

"Стосовно захоплених військовослужбовців, ми (ВМС – ред.) працюємо в контакті. У першу чергу, це робота Уповноваженого з прав людини, Міністерства закордонних справ, здійснюється взаємодія з Червоним хрестом... Командуванням ВМС розміщено на своїй сторінці (у Facebook – ред.) телефон гарячої лінії, на який можуть звертатися члени родин військовослужбовців", – зазначив Урсол.

Нагадаємо, сьогодні біля посольства РФ в Одесі пройшла акція протесту через обстріл кораблів Військово-Морських сил ЗС України у Керченській протоці.

Як повідомляв УНН, вчора прикордонний корабель РФ протаранив у Чорному морі буксир ВМС України. Орієнтовно о 20:00 російські кораблі здійснили обстріл українських суден. Поранено шестеро українських моряків.

У зв'язку з подіями в Азовському морі Верховна Рада сьогодні, 26 листопада, розгляне рішення про введення воєнного стану на позачерговому засіданні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП