v-efiri-nimetskogo-radio-prolunav-zaklik-obezgoloviti-zelenskogo

В ефірі німецького радіо пролунав заклик обезголовити Зеленського

 • 2500614 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. В ефірі німецький радіомовника Deutschlandfunk прозвучав коментар слухача, що для завершення війни в Україні потрібно обезголовити і четвертувати українського президента Володимира Зеленського. При чому цей коментар був записаний заздалегідь, повідомляє Bild, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що у програмі «Контроверс» відбулося обговорення на тему, як можна зупинити агресивну війну Росії проти України. Один зі слухачів закликав до четвертування й обезголовлення Зеленського.

Цитата

«Арештувати Зеленського і його банду злочинців, його банду геноциду, четвертувати його живцем і відрубати йому голову», – сказав чоловік на прізвище Фішер.

Доповнення

Формат передачі передбачає висвітлення кардинально різних думок. Відомо, що коментар Фішера був записаний заздалегідь. Це журналістам Bild підтвердила пресслужба радіо.

Адвокат Патрік Хайнеманн заявив виданню, що подав до суду на радіомовник Deutschlandfunk за публічні підбурювання до насильства, а також на самого чоловіка, який запропонував четвертувати Зеленського.

Коли піднявся резонанс, радіомовник видалив скандальний уривок із програми, попросила вибачення за «помилку досвідченої редакційної команди» та заявив про початок внутрішньої перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ Німеччині судитимуть бізнесмена, який продавав верстати для виробництва зброї у рф

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    42 безпілотники атакували Крим – міноборони рф

     • 7035895 переглядiв

    В Одесі прогриміли вибухи, спрацювала ППО

     • 1932222 переглядiв

    У Криму пролунали вибухи

     • 921743 переглядiв

    Літак пригожина знищили "навмисним вибухом" – Associated Press

     • 1223273 переглядiв