uryad-pogodiv-vnesennya-u-radu-podannya-na-novogo-golovu-fdmu

Уряд погодив внесення у Раду подання на нового голову ФДМУ

 • 14022 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Уряд погодив внесення до Верховної Ради подання Прем’єр-міністра Олексія Гончарука про призначення Дмитра Сенниченка головою Фонду державного майна України. Про це УНН повідомили у пресслужбі Кабміну.

"Сьогодні, 18 вересня, Кабінет міністрів України прийняв низку рішень з кадрових питань. Зокрема, уряд погодив внесення до Верховної Ради України подання Прем’єр-міністра України про призначення Сенниченка Дмитра Володимировича головою Фонду державного майна України", - вказали в уряді.

Раніше Гончарук заявив про плани зміни керівництва у ФДМУ.

Додамо, за даними з відкритих джерел, Дмитро Сенниченко - український економіст, фінансист, відомий залученням інвестицій в Україну; державний службовець. У 2016-18 роках Сенниченко перебував на посаді директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою в "Укрпошті", де також здійснював корпоратизацію та реформу державного підприємства.

Сенниченко виконував функції незалежного члена наглядових рад підприємств з іноземними інвестиціями в Україні, включаючи компанії із залученням інвестицій ЄБРР в акціонерний капітал; незалежний член наглядової ради Prozorro; обіймав посади віце-президента Комітету інфраструктури та нерухомості Американської торгівельної палати (ACC), члена правління Українського клубу нерухомості, члена Ради підприємців при Кабінеті міністрів України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд погодив внесення у Раду подання на нового голову ФДМУ

     • 14022 переглядiв

    Кабмін звільнив голову Інституту нацпам'яті В'ятровича

     • 10158 переглядiв

    Демарш в ОБСЄ: у США підтримали Україну

     • 10058 переглядiв

    У Раді створили міжфракційне об'єднання "Економіка. НАУ"

     • 10989 переглядiв