uriadova-delehatsiia-vidvidaie-u-liutomu-tokio-shmyhal

Урядова делегація відвідає у лютому Токіо – Шмигаль

 • 24836 переглядiв

Прем'єр-міністр України оголосив, що урядова делегація відвідає Токіо в лютому, для участі в японсько-українській конференції з питань відновлення та економічного зростання.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що у лютому урядова делегація відвідає Токіо, де відбудеться Японсько-українська конференція з відновлення і економічного зростання.

Про це він сказав на засіданні уряду, передає УНН.

Хочу також подякувати Японії за майже 400 млн доларів, які надійшли в кінці минулого місяця до державного бюджету України. Це важлива підтримка, яка допоможе нашому Уряду профінансувати соціальні програми

 - повідомив Шмигаль.

Він зазначив, що сьогодні фінансова допомога від Японії вже перевищила 4,5 млрд доларів. Японія тепер посідає 4 місце серед українських партнерів за розміром наданої бюджетної підтримки.

Більше того, ми бачимо справжній інтерес Японії, японського Уряду та японського бізнесу до України. Ми бачимо інтерес до спільних проектів у різних сферах. Бачимо інтерес до України, як до інвестиційного майданчика. Тому цього місяця наша урядова делегація відвідає Токіо, де відбудеться Японсько-українська конференція з відновлення і економічного зростання

- заявив Шмигаль.

Шмигаль зазначив, що Україна хоче вийти на новий рівень співпраці, особливо в питанні інвестицій та спільних проектів.

Доповнення

Японія надала Україні близько 390 мільйонів доларів США у вигляді кредитів та грантів Світового банку на програми соціального захисту та відновлення сільського господарства. 

Популярні

Новини по темі

Урядова делегація відвідає у лютому Токіо – Шмигаль

 • 24836 переглядiв