umierov-obhovoryv-rozminuvannia-chornoho-moria-z-ministrom-oborony-rumunii

Умєров обговорив розмінування Чорного моря з міністром оборони Румунії

 • 19052 переглядiв

Міністр оборони України Умеров подякував Румунії за підтримку, в тому числі за рішення взяти участь у програмі підготовки пілотів F-16 на тлі зростаючої напруженості на фронті.

Міністр оборони України провів телефонну розмову з румунським колегою Анджелом Тилваром. Про це глава оборонного відомства України розповів на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі 

Зокрема, Умєров подякував Румунії за непохитну підтримку, зокрема за рішення взяти участь у програмі підготовки пілотів F-16.

Поінформував свого колегу про ситуацію на фронті... Обговорили регіональну безпеку та ініціативу з розмінування Чорного моря - MCM Black Sea

- розповів Умєров.

Румунія стала 10-ю країною-учасницею операції ІНТЕРФЛЕКС з підготовки українських військових16.11.23, 05:09 • [views_20430]

Доповнення 

Міністр запевнив, що очікує на посилення оборонної співпраці між Україною та Румунією. Крім того, під час розмови урядовці домовилися про обмін візитами задля зміцнення діалогу.

Нагадаємо

Румунія разом з Туреччиною та Болгарією  підписали угоду про спільну боротьбу з морськими мінами, які загрожують судноплавству в Чорному морі.

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна ближча до НАТО, ніж будь-коли раніше - Столтенберг

     • 19121 переглядiв