ukrayinskiy-viyskoviy-potrapiv-u-polon-yusov-povidomiv-novi-podrobitsi-pro-visadku-v-krimu

Український військовий потрапив у полон: Юсов повідомив нові подробиці про висадку в Криму

 • 1640341 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Під час висадки в окупованому Криму українських спецпризначенців, що відбувалась 4 жовтня, стався жорстокий бій. У результаті український військовий потрапив у полон до росіян. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов, пише УНН.

Цитата

«Нових даних ми оприлюднювати не будемо, але так, можемо підтвердити, що є втрати, в тому числі є полонений, і втрати неспівмірні із втратами противника», - сказав Юсов.

Він зазначив, що, на жаль, це реальність. Деокупація українських територій пов’язана із жертовністю та жертвами українських оборонців та захисників.

«У даній ситуації мова йде про спецпризначенців і ми можемо підтвердити, що Україна зробить все можливе для того, щоб обов’язково кожен полонений український захисник повернувся додому. Над цим працює Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими і зрештою вся команда Сил безпеки і оборони», - зазначив Юсов.

Доповнення

4 жовтня Юсов повідомляв, що під час висадки в окупованому Криму українськими спецпризначенцями стався жорстокий бій. Були значні втрати особового складу росіян. Проте також були втрати й серед українських бійців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині вантажний поїзд на смерть збив людину

     • 478126 переглядiв

    Ворог поновив обстріл Херсона: у місті лунають вибухи

     • 492700 переглядiв

    В Україні загинули ще двоє білоруських добровольців

     • 351129 переглядiв

    У ПАРЄ закликали надати Україні військову допомогу

     • 612146 переглядiв