ukrayinski-viyskovi-prodovzhuyut-strimuvati-nastup-rosiyan-na-limanskomu-ta-bakhmutskomu-napryamkakh

Українські військові продовжують стримувати наступ росіян на Лиманському та Бахмутському напрямках

 • 315158 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

«На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що противник вів безуспішні наступальні дії в районах Мар’їнки, Старомайорського Донецької області та Вербового Запорізької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

«Також Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області та Кліщіївки, Курдюмівки Донецької області. Тривають важкі бої», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

28 серпня в Міноборони повідомляли, що українські війська звільнили 1 кв. км на Бахмутському напрямку минулого тижня, загалом - уже 44 кв. км.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 610: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 477201 переглядiв

    Китайська компанія запустила конкурента ChatGPT

     • 573891 переглядiв