ukenru
ukrayinski-viyskovi-likviduvali-u-chornobayivtsi-rosiyskogo-general-leytenanta

Українські військові ліквідували у Чорнобаївці російського генерал-лейтенанта

 • 122669 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Військові Збройних сил України ліквідували на аеродромі в Чорнобаївці російського генерал-лейтенанта, командувача 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу Якова Рязанцева. Про це заявив на брифінгу радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Протягом доби наші війська знищили командувача 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу російської федерації генерал-лейтенанта Якова Володимировича Рязанцева. І це відбулось, ви будете дуже сміятись, на аеродромі Чорнобаївка. Так само, маємо зрозуміти військовослужбовців 7-ї десантно-штурмової дивізії,тому що їх передовий командний пункт також знаходиться на аеродромі Чорнобаївка. Тепер ми розуміємо стан душі військовослужбовців, які категорично відмовляються їхати воювати в Україну”, - сказав Арестович.

Раніше

Напередодні ЗСУ вдесяте вдарили по тимчасово окупованому російськими військами аеродрому "Чорнобаївка" в Херсонській області, який ворог використовує як командний пункт та місце збору літаків та вертольотів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП