ukrayinski-rozvidniki-znischili-rosiyskiy-kompleks-avanpost

Українські розвідники знищили російський комплекс "аванпост"

 • 758022 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Воїни Головного управління розвідки Міноборони України знищили російський спостережний комплекс "аванпост", який у росії називають "надійний вартовий кордону". Про це пише УНН, посилаючись на сторінку ГУР МОУ в Telegram.

Цитата

"Цей комплекс трохи заважав Силам безпеки та оборони України на Північному напрямку, тому з "надьожного стража" московії його перетворили у "безнадьожного", - розповіли розвідники.

Деталі

У ГУР повідомили, що ворог використовує ці комплекси для контролю над кордоном, територією важливих об’єктів та для ведення розвідки. За їх словами, оптика, якою обладнаний "аванпост", дозволяє розпізнавати людину на відстані до 10 кілометрів у денний час та до 4 кілометрів у нічний.

Також спостережний пункт оснащений автономною системою живлення, радіолокатором, ретрансляторами зв’язку та сервером для фіксації даних.

Нагадаємо

ГУР МО України повідомили, що 23 серпня в штабі відділення фсб в Енергодарі, Запорізької області, пролунали вибухи; було ліквідовано особовий склад окупантів. А у День Незалежності, 24 серпня, у місті Кам’янка-Дніпровська, був поранений "заступник голови" окупаційної військово-цивільної адміністрації.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронами по Одесі: рятувальники ліквідували наслідки

     • 769203 переглядiв

    “Укрзалізниця” запустила ще один потяг до Польщі

     • 5906049 переглядiв