ukrayinski-piloti-yaki-pochali-navchannya-na-f-16-znayut-angliysku-oleschuk

Українські пілоти, які почали навчання на F-16, знають англійську – Олещук

 • 780079 переглядiв

КИЇВ.20 серпня. УНН. Українські пілоти, які вже розпочали навчання на американських винищувачах F-16, знають англійську мову. Про це в ефірі телемарафону «Едині новини» розповів командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає УНН.

Деталі

Командувач ВПС розповів, що пілотів перед відправленням на навчання протестували на рівень знання англійської мови. Адже під час польоту не може працювати перекладач.

Цитата

«Пілот повинен володіти англійською на належному рівні. Тому всі пілоти протестовані - є високий рівень, є середній, є дещо нижчий, але ми відібрали пілотів, які вже навчаються в країнах», — зазначив Микола Олещук.

Нагадаємо 

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що перед початком навчання на F-16 українські пілоти проходять мовні курси. Також мовні курси проходять інженерно-технічний склад. 

19 серпня міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що українські пілоти вже розпочали навчання на винищувачах західного зразку F-16. Втім, Україна отримає літаки після детальної підготовки льотчиків і технічного персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОсновна загроза для Повітряних Сил ЗСУ серед російської авіації – це літак Су-35

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Китай допомагає озброювати росію – The Telegraph

     • 1434033 переглядiв